מנעו מהפירורים לעוף לכל עבר כשאתם מרסקים מרכיבים כמו אגוזים, סוכריות, קרקרים או עוגיות. באופן הבא:
-
1
מלאו שקית זיפלוק עם כל המרכיבים.
-
2
לחצו החוצה את האוויר, אטמו את השקית, הניחו בצורה שטוחה על גבי קרש חיתוך.
-
3
רסקו בעזרת מערוך עד שהפירורים מגיעים לגודל הרצוי.
כדי להגביר את הטעם ולהוסיף קצת פריכות למתכונים המועדפים עליכם, קבלו השראה מהשילובים הטעימים האלה.
1. מיני כדורי גבינה
לציפוי קלוי, צלו אגוזים בתנור, הניחו עד שיתקררו ורסקו אותם בתוך זיפלוק שקית אחסון. להכנה למסיבות, חסכו זמן על ידי הכנת הציפוי מראש ושמרו על הטריות בעזרת הסגר החכם זיפ פלוס.
מיני כדורי גבינה מצופים באגוזים מרוסקים ופטרוזיליה קצוצה הם המתאבן המושלם למסיבה.
2. עוף אפוי בציפוי פריך
פירורי קרקרים מצוינים על תבשיל קדרה או כציפוי לעוף. זיפלוק שקיות אחסון נשארות אטומות כדי למנוע מפירורי קרקרים תועים להתעופף לכל עבר.
העניקו לעוף האפוי ציפוי פריך. כדי לגרום לפירורי הקרקרים להידבק, טבלו את העוף הלא מבושל קודם כול בביצים טרופות.
3. שוקו מנטה חם
רסקו סוכריות מקל סבא כדי להכין פצפוצים בטעם מנטה. זיפלוק שקיות הקפאה שומרות על חלקי הסוכריות. הכינו מראש לכל החורף ואחסנו יותר פצפוצים בשקית.
הוסיפו סוכריות מקל סבא כתושות לשוקולד חם לקבלת טוויסט מרענן לפינוק קלאסי במזג אוויר קר.
SHARE